• Alennettu hinta

Massive Darkness LAUTAPELI

129,95 €
99,95 € Säästä 30,00 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas saatavilla tai sen hinnassa tapahtuu muutos 
Sähköposti:
 

Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.

 

Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.

 

Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Perinteinen fantasiarope modernina lautapelinä

Massive Darkness tuo klassisen roolipelikokemuksen nykyaikaiseen lautapelaamiseen pelaamisen keskittyessä sankarien tekoihin hienon kampanjan ja miniatyyrien säestyksellä ilman, että yhden pelaajista tarvitsisi keskittyä pahisten liikutteluun.
Pelaajat valitsevat sankarin ja hahmoluokan, päättävät mihin käyttää kertynyttä kokemusta, ja saavat uusia aarteita/välineitä luolastoja penkoen ja vihollisia lanaten. Viholliset voi myös yrittää ohittaa pelikartan pimeitä kohtia hyväksikäyttäen.

Peli alkaa perinteisesti sankarin valinnalla, joista jokaisella on kaksi uniikkia aloituskykyä. Tämän jälkeen valitaan hahmoluokka, joka määrittää vielä yhden kyvyn. Näiden yhdistelmien avulla erilaisia hahmoja ja täten pelityylejä saa lukemattomia määriä. Hahmonluonnin jälkeen sankarit lähtevät suorittamaan tehtäviä, joko yhtenäistä valmista kampanjaa noudattaen, tai luomalla oman tarinansa mukana tulevien laattojen avustuksella.

Pelissä on useita hienoja ominaisuuksia, kuten monipuolisesta vihollisvalikoimasta löytyvä Guardian. Mikä vain hirviöistä voi ilmestyä Guardian -muodossa, jolloin se käyttää sattumanvaraista asetta/välinettä taistelussaan sankareita vastaan. Pieksemällä kyseisen vihollisen, sankari saa Guardianin käyttämän välineen.

Sisältö:
- 75 Miniatyyria
- 9 Kaksipuoleista pelilaattaa
- 6 Sankarilaattaa
- 6 Sankarivihkosta
- 6 Värillistä alustaa
- 12 Noppaa
- 18 Värillistä tappia
- 299 Korttia
- 106 Nappulaa

LP142
1 Tuote

Lisätiedot

Tuotetyyppi
Emopeli
Julkaisija
CMON
Teema
Fantasia
Tyyli
Yhteistyö
Ikäsuositus
14+
Pelaajamäärä
1 - 6
Peliaika
120 min
Kieli
Englanti