Goat Simulator - The GOATY SWITCH

29,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

  • Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta. Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.
  • Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille. Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.
  • Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia. Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Oletko aina halunnut olla vuohi? Nyt se on nimittäin mahdollista.

Vuohen tyypillinen päivä on todella kaoottinen eikä siihen kuulu heinää eikä harmoniaa. Sen sijaan vuohen päivään kuuluu muunmuassa mummojen naamojen lipominen, ympäriinsä sinkoilu, piittaamattomien rekkakuskien yliajamaksi jääminen sekä kiinteistöjen tuhoaminen. Vuohi osaa ravata, hyppiä ja tehdä voltteja, määkiä ja venyttää kieltään, joka tarttuu välittömästi kaikkiin irtoesineisiin. Kieli onkin yllättävän näppärä ja metka apuväline, sillä se mahdollistaa ties minkälaiset hullutukset, kun poimit ja pudottelet esineitä ja jopa ihmisiä.

Pelaajan tavoitteena on kerätä mahdollisimman korkeat pisteet tekemällä mitä älyttömämpiä temppuja, jotka pistävät vuohen kyvyt äärirajoille. Peliin on tarkoituksella jätetty runsaasti ohjelmointivirheitä, musiikki on luokatonta, pelaaminen on hankalaa surkeiden kontrollien vuoksi eikä grafiikoillakaan mässäillä. Rehellisesti sanottuna sinun pitäisi todennäköisesti käyttää rahasi johonkin muuhun, kuten hulavanteeseen, kasaan tiiliä tai ehkä yhdistää rahat ystäviesi kanssa ja ostaa oikea vuohi.

Tämä tuhti paketti vuohistelua sisältää Goat Simulator -pääpelin sekä laajennukset Goat MMO Simulator, Goat Simulator: GoatZ, Goat Simulator: Payday ja Goat Simulator: Waste of Space.

NSP263
1 Tuote

Lisätiedot

Alusta
Nintendo Switch
Genre
Simulaatio
Ikäraja
+12
Moninpeli
Offline
Online
Offline Pelaajamäärä
1 - 2