Vaporum - Signature Edition SWITCH

44,95 €
Sisältää alv:n

Switch peli, Signature Edition

Määrä
Varastossa

  • Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta. Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.
  • Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille. Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.
  • Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia. Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Vaporum on steampunk -tyylillä maustettu ruudukkopohjainen dungeon-crawler -peli. Se on saanut vaikutteita klassisista peleistä kuten Dungeon Master I, Dungeon Master II ja Eye of the Beholder sekä hieman uudemmista peleistä joihin lukeutuu muunmuassa Legend of Grimrock -pelisarja.

Haaksirikkouduttuaan keskelle merta jättimäisen tornin eteen, sankarimme on selvitettävä missä hän on, mitä tornissa on tapahtunut ja tärkeimpänä, kuka hän itse on.

Valmistaudu taisteluun, sillä tulet kohtaamaan useita vihollisia seikkailusi aikana, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa sekä hyökkäys- ja puolustustapansa. Taktikointi on avain voittoon näitä vihollisia vastaan. Oikean varustuksen valinta on myös tärkeässä osassa, sillä aseet eroavat toisistaan voimakkuuden ja ulkonäön lisäksi myös niiden sisältämien bonuksien ja käyttötapojen osalta.

Ihmishahmosi kykyjen kehittämisen sijaan päivitä ulkoista tukirankaasi, exoskeletonia. Varusta itsesi erilaisilla pelityyliisi sopivilla esineillä ja vaihda aseistustasi koska tahansa mukautuaksesi kaikenlaisiin yllättäviin tilanteisiin. Exoskeletonisi kehittyessä voimakkaammaksi vihollisista saatavan fumiumin ansiosta, voit avata siihen uusia tehokkaita ja pysyviä ominaisuuksia.

OMINAISUUKSIA

- Ensimmäisen persoonan reaaliaikaiset taistelut, joissa taktikointi on avain voittoon. Käytä erilaisia hyökkäyksiä ja selvitä vihollistesi heikkoudet, mutta ole myös varovainen, sillä voimakkaat kyvyt kuluttavat myös energiaasi.
- Varustepohjainen RPG -systeemi antaa pelaajalle mahdollisuuden kehittää ulkoista tukirankaansa, exoskeletonia, omaan pelityyliinsä sopivaksi.
- Kerää fumiumia voittamistasi vihollisista ja avaa exoskeletoniisi uusia bonuksia ja kykyjä.
- Ratkaise jopa useisiin kerroksiin jakautuvia mielenkiintoisia pulmia, jotka haastavat älynystyräsi ja refleksisi.
- Upeat grafiikat, hätkähdyttävä äänimaailma ja ympäristö saavat pelaajan pitämään mielessä jokaisen nurkan takana vaanivan vaaran mahdollisuuden.

Signature Edition sisältö:
- Vaporum -peli
- The Art of Vaporum taidekirja
- Kaksi emalipinssiä
- Soundtrack CD
- Sarjanumeroitu aitoustodistus pelintekijöiden digitaalisilla nimikirjoituksilla

MG019NSWSE
9 kpl

Lisätiedot

Alusta
Nintendo Switch
Genre
Roolipelit
Strategia
Ikäraja
+12
Moninpeli
Ei Moninpeliä