Astral Chain SWITCH

58,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Tuote loppu

Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas saatavilla tai sen hinnassa tapahtuu muutos 
Sähköposti:
 

Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.

 

Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.

 

Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Poliisin erikoisjoukkojen jäsenenä sinun tehtäväsi on taistella maailmaamme tunkeutuneita salaperäisiä muukalaisjoukkoja vastaan!

Monikansallisessa lähitulevaisuuden kaupungissa, Arkissa, iskee kaaos, kun toiseen ulottuvuuteen johtava portti yhtäkkiä ilmaantuu kaupunkiin. Vaaralliset muukalaiset löytävät tiensä portista Arkkiin hyökäten sen asukkaiden kimppuun ja saastuttaen sen ilmastoa, eivätkä tavalliset poliisit mahda niille mitään. Päihittääkseen muukalaiset, perustetaan täysin uusi poliisien erikoisjoukkue, Neuron.

Muukalaisjoukkoja vastaan taistelemiseksi kehitetään myös uusi ase, Legion, joka toimii pelaajan kumppanina ja joka avustaa tutkimuksissa. Kuitenkin Legionin todelliset kyvyt tulevat esiin taisteluissa. Toimi yhdessä Legionin kanssa ja käyttäkää monenlaisia taistelutyylejä vihollisianne vastaan. Voitte molemmat hyökätä yhdessä, taistella kumpikin eri vihollista vastaan tai voit lähettää Legionin taistoon ja itse tukea sitä taustalla esimerkiksi esineillä.

OMINAISUUKSIA
- Valitse pelihahmosi kahdesta valittavasta hahmosta. Toinen hahmoista esiintyy pelin tarinassa valitsemasi hahmon sisaruksena ja kolleegana.
- Toimi yhdessä Legionisi kanssa ja taistele vihollisia vastaan monin eri tyylein.

NSP214

Lisätiedot

Alusta
Nintendo Switch
Genre
Toiminta
Toimintaseikkailu
Ikäraja
+16
Moninpeli
Offline
Offline Pelaajamäärä
1 - 2