• Alennettu hinta

Astral Chain SWITCH

58,95 €
54,95 € Säästä 4,00 €
Sisältää alv:n

Ennakkotilaajan edut:
- Ennakkotilaajat saavat pelin erikoishintaan 54,95€ (norm. 58,95€)

Määrä
Ennakkotilaa. Julkaisu 30.8.2019

  • Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta. Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.
  • Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille. Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.
  • Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia. Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Poliisin erikoisjoukkojen jäsenenä sinun tehtäväsi on taistella maailmaamme tunkeutuneita salaperäisiä muukalaisjoukkoja vastaan!

Monikansallisessa lähitulevaisuuden kaupungissa, Arkissa, iskee kaaos, kun toiseen ulottuvuuteen johtava portti yhtäkkiä ilmaantuu kaupunkiin. Vaaralliset muukalaiset löytävät tiensä portista Arkkiin hyökäten sen asukkaiden kimppuun ja saastuttaen sen ilmastoa, eivätkä tavalliset poliisit mahda niille mitään. Päihittääkseen muukalaiset, perustetaan täysin uusi poliisien erikoisjoukkue, Neuron.

Muukalaisjoukkoja vastaan taistelemiseksi kehitetään myös uusi ase, Legion, joka toimii pelaajan kumppanina ja joka avustaa tutkimuksissa. Kuitenkin Legionin todelliset kyvyt tulevat esiin taisteluissa. Toimi yhdessä Legionin kanssa ja käyttäkää monenlaisia taistelutyylejä vihollisianne vastaan. Voitte molemmat hyökätä yhdessä, taistella kumpikin eri vihollista vastaan tai voit lähettää Legionin taistoon ja itse tukea sitä taustalla esimerkiksi esineillä.

OMINAISUUKSIA
- Valitse pelihahmosi kahdesta valittavasta hahmosta. Toinen hahmoista esiintyy pelin tarinassa valitsemasi hahmon sisaruksena ja kolleegana.
- Toimi yhdessä Legionisi kanssa ja taistele vihollisia vastaan monin eri tyylein.

NSP214
2019-08-30

Lisätiedot

Alusta
Nintendo Switch
Genre
Toiminta
Toimintaseikkailu
Ikäraja
+16
Moninpeli
Local