• Alennettu hinta

Luigi's Mansion 3 SWITCH

58,95 €
54,95 € Säästä 4,00 €
Sisältää alv:n

Ennakkotilaajan edut:
- Ennakkotilaajat saavat pelin erikoishintaan 54,95€ (norm. 58,95€)

Määrä
Ennakkotilaa. Julkaisu 31.10.2019

 

Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.

 

Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.

 

Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Luigi's Mansion 3 -peli alkaa, kun Luigi lähtee unelmalomalle Marion ja muiden ystäviensä kanssa saatuaan kutsun luksushotelliin. Hänen rentouttava lomansa muuttuu kuitenkin nopeasti painajaiseksi, kun King Boo paljastaa kaiken olleen vain juoni Marion ja ystävien vangitsemiseksi. Jälleen Professor E. Gaddin ja tämän keksintöjen avustuksella vastahakoinen ja pelokas sankari Luigi pääsee ratkaisemaan pahaenteisen hotellin salaisuuksia pelastaakseen ystävänsä.

Käytä päivitettyä Poltergust G-00 -aaveimuria murtaaksesi aaveiden puolustus, tai kutsu paikalle Gooigi, vihreästä limasta täysin koostuva kaksoisolento, joka voi auttaa Luigia selviytymään esteistä, joita hän ei yksin pysty ohittamaan. Vaihda ohjausta Luigin ja Gooigin välillä yhtenä pelaajana, tai pyydä apua ystävältäsi, jolloin molemmat pelaajat voivat ohjata omaa hahmoaan.

Vauhdikasta moninpelitoimintaa on luvassa ScareScraper mode -pelitilassa, jossa voit kisata kelloa vastaan selvittääksesi erilaisia tehtäviä useissa eri kerroksissa. ScareScraper mode -pelitilaa voi pelata verkossa tai paikallisesti jopa 8 pelaajaa samanaikaisesti neljällä Nintendo Switch -konsolilla.

NSP179
2019-10-31

Lisätiedot

Alusta
Nintendo Switch
Genre
Toimintaseikkailu
Ikäraja
+7
Moninpeli
Local
Online