Hollow Knight PS4

34,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas saatavilla tai sen hinnassa tapahtuu muutos 
Sähköposti:
 

Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.

 

Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.

 

Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Hollow Knight on eeppinen ja toiminnantäyteinen 2D tasoloikka-peli. Tutki kiemurtelevia luolastoja, taistele vihollisia vastaan ja välttele näiden ansoja selvittäksesi muinaisen mysteerin.

Dirtmouthin kylän alla piilee muinainen ja unohdettu kuningaskunta. Monet lähtevät syvyyksiin rikkauksien, maineen tai vastausten perässä, mutta katoavat lopullisesti. Olet Hollow Knight ja olet päättänyt lähteä samalle seikkailulle syvyyksiin etsimän vastausta muinaiseen mysteeriin samalla nitistäen eteesi astuvan pahuuden.

OMINAISUUKSIA
- Klassista sivusta-kuvattua toimintaa modernilla kosketuksella sekä tarkoilla 2D kontrolleilla. Väistele, syöksähtele ja taistele tiesi kaikista vaarallisimpien vihollistenkin läpi.
- Hallownest on avara ja täysin avoin. Valitse oma suuntasi ja viholliset, mitä vastaan haluat taistella, ja löydä oma reittisi eteenpäin.
- Opi uusia ja voimakkaita kykyjä! Kehitä itseäsi voimassa ja nopeudessa, ota haltuusi siivet ja nouse uusiin korkeuksiin tai syöksy eteenpäin hurjalla vauhdilla!
- Varusta itsesi riipuksilla, muinaisilla reliikeillä, jotka antavat käyttöösi uniikkeja voimia.
- Hurja määrä suloisia ja karmivia hahmoja, jotka on kaikki animoitu perinteisellä kuva-kuvalta animaatiotyylillä.
- Yli 140 vihollista ja 30 hurjaa päävihollista! Nitistä verenhimoisia hirviöitä ja muinaisia ritareita matkallasi kuningaskunnan läpi. Pidä kirjaa jokaisesta kieroutuneesta vihollisesta lisämällä nämä omaan Hunter's Journal -päiväkirjaasi!
- Kummittelevat ja syvälliset taustamusiikit, jotka seuraavat pelaajaa pelin joka kolkkaan on säveltänyt Christopher Larkin.
- Läpäise Hollow Knightin pääpeli avataksesi haastavaakin haastavamman Steel Soul -pelitilan.

PS4497
1 Tuote
2019-07-12

Lisätiedot

Alusta
PS4
Genre
Tasoloikka
Toiminta
Ikäraja
+7
Moninpeli
Ei Moninpeliä