Days Gone PS4

59,95 €
Sisältää alv:n

Upea kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaseikkailu.

Määrä
Varastossa

  • Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta. Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.
  • Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille. Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.
  • Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia. Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Upea kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaseikkailu

Days Gone on PS4:n toimintaa, seikkailua ja selviytymistä tarjoava yksinoikeuspeli, joka esittelee äärimmilleen viedyn ihmisen parhaimmat ja pahimmat puolet. Epätoivo, menetys, hulluus, petos, ystävyys, veljeys, katumus, ja toivo sekoittuu ihmisten taistellessa selviytymisestä maailmassa, jossa ei ole tilaa virheille, vääriin henkilöihin luottaminen vie hengen ja vaara vaanii joka nurkassa. 

Kuitenkin suurimmankin tragedian äärellä täytyy löytää syy elää ja säilyttää toivo paremmasta. Pelihahmona toimiva palkkionmetsästäjä Deacon St. John on yksi näiden syiden etsijöistä.

OMINAISUUKSIA 
- Ihmisselviytyjien ja ryöstelijöiden lisäksi Deaconia piinaavat enemmän eläimiksi kuin ihmisiksi luokiteltavat hirviömäiset Freakerit. Näillä hirvityksillä on tarpeensa, tapansa ja oma tyylinsä käyttäytyä, ja pelaaja voikin oppia niitä seuraamalla paljon.
- Upea ja monipuolinen Yhdysvaltojen luoteisosa tarjoaa niin jokia, luolia, metsiä, kyliä kuin paljon muutakin tutkittavaksi. 
- Avoin maailma, jota pystyy tutkimaan todella vapaasti. Deaconin luotettava moottoripyörä kuljettaa paikasta toiseen ripeästi ja hylättyjä kulkuneuvoja voi tutkia tarvikkeiden toivossa. Myös rakennuksia voi tutkia, suurella riskillä. 
- Myös päivän ja yön vaihtelulla on merkitystä. Näkyvyyden muuttumisen lisäksi viholliset käyttäytyvät kellonajasta riippuen eri tavoin.
- Lukemattomia erilaisia tapoja pelata ja ratkaista haastavia tilanteita. Kykyjä ja välineitä voi muokata ja kehittää, ja luoda oman tyylinsä pelata.

PS4481
1 Tuote

Lisätiedot

Alusta
PS4
Genre
Toimintaseikkailu
Ikäraja
+18
Moninpeli
Ei Moninpeliä