Keyforge: Worlds Collide - Starter Set KORTTIPELI

24,95 €
Sisältää alv:n
Määrä
Varastossa

Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas saatavilla tai sen hinnassa tapahtuu muutos 
Sähköposti:
 

Turvalliset maksut Klarnan tai PayPalin kautta.

 

Ilmaiset toimitukset yli 100€ ostoksille.

 

Paljon hyviä ennakkotilaajan alennuksia.

Keyforgen kolmas aikakausi!

KeyForge: Worlds Collide Two-Player Starter on jatkoa Age of Ascension -setille ja tuo mukanaan kaiken tarvittavan, jotta kaksi pelaajaa pääsee aloittamaan tai laajentamaan Keyforge -pelaamistaan entisestään. Mukana tulee kaksi uniikkia Archon -pakkaa, pikaopas, kaksi paperista pelimattoa ja kaikki pelaamiseen tarvittavat nappulat.

Worlds Collide -setti tuo mukanaan kaksi täysin uutta osapuolta, joilta löytyy uusia kykyjä. Näin pelikokemus laajenee ja monipuolistuu entisestään! Et myöskään tarvitse vanhempia settejä pelataksesi.

---

KeyForge on korttipeli, jonka jokainen pakka on todellakin ainut laatuaan. Kun pelaaja nappaa Archon -pakan käyttöönsä hän tietää, että täsmälleen samanlaista pakkaa ei ole kenelläkään muulla. Jokainen Archon -pakka sisältää kaiken pelaamiseen tarvittavan, eikä niitä voi muutella. Tämä poistaa pakanrakentamisen vaivan ja boostereiden ostotarpeen, ja jättää pelaajan harteille parhaiden pakansisäisten taktiikoiden löytämisen.

Pelissä vuorotellaan molempien pelaajien pelatessa vuorollaan hahmoja, teknologiakortteja, esineitä ja taitokortteja.
Vuoron alussa pelaaja ilmoittaa yhden kolmesta pakastaan löytyvästä ryhmittymästä ja saa vuoron aikana pelata vain kyseisen ryhmittymän kortteja. Keyforgen korteissa ei ole hintaa, vaan vuoron alussa ilmoitetun ryhmittymän kortteja saa pelata vapaasti.
Pelaajan tulee hyödyntää jo pelattuja kortteja, pelattavia kortteja ja mahdollisesti tulevia pelattavia kortteja, jotta niistä saa mahdollisimman suuren hyödyn irti.
Vastapuolta voi heikentää hyökkäämällä omilla joukoilla vihollisen kimppuun, erilaisia apukortteja hyödyntäen. Vaihtoehtoisesti omat joukot voi käskeä korjaamaan Æmber -satoa, jonka saa täten omaan käyttöönsä.

Keyforge -matsit ovat taktista tasapainoilua. Jos joukkosi keräävät vain Æmber -satoa vuorosta toiseen, saa vastustaja mahdollisuuden jyrätä joukkosi. Jos taas keskityt liikaa vain taisteluun, et etene tavoitettasi kohden lainkaan! Kun pelaajalla on vuoron alussa 6x Æmber, saa pelaaja luotua "avaimen" ja pääsee täten lähemmäs voittoa. Kolmella avaimella voittaa!

Korttisuojasuositukset alla. Suosituksena paketti (100kpl) Blackfire Exact Fit -suojia.

KP168
6 kpl
2019-11-08

Lisätiedot

Tuotetyyppi
Emopeli
Julkaisija
Fantasy Flight Games
Pelisarja
Keyforge
Teema
Fantasia
Tyyli
Duel
Ikäsuositus
14+
Pelaajamäärä
2
Peliaika
15 - 45 min
Kieli
Englanti

Saatat pitää myös