OPPAAT

TUOTTEET

Tuotteisiimme saattaa liittyä erikoisuuksia ja/tai tarvittavia lisätietoja. Nämä asiat löydät täältä.

Tuotteiden Painot

Toimituskulut määräytyy suoraan tuotteiden painojen mukaan.  Tässä esimerkkejä painoista, toimituskulut näet Toimitus- ja Maksutavat -sivulta.

Pikkutavara (hihamerkistä boostereihin) 10-50 g
Konsoli/PC-peli ~100 g
Tuplakokoiset pelit (esim. spessuversiot) ~200 g
Julisteet (toimitetaan putkessa) 350 g

Lyhyesti: 300g asti tilaukset saa kirjeenä, ja tilauksen arvon ylittäessä 100€ toimitus on ilmainen.

Virtuaaliset Tuotteet

Jotkin tuotteistamme on virtuaalisia tuotteita. Yleensä pelien latauskoodeja. Tilaus tehdään aivan normaalilla tavalla, mutta fyysisen tuotteen sijaan sähköpostiin tulee maksun suoritettuasi linkki, josta voi avata pdf:n. Siitä näkee tilaamasi latauskoodin ja ohjeet sen käyttöön. Yleensä latauskoodit on johonkin seuraavista paikoista: Steam, Origin, Uplay, GoG, PSN, Xbox Live.

Lahjakortit

Sivuiltamme ja myymälästämme on mahdollista ostaa myös lahjakortteja. Nettikauppamme kautta lahjakortti (tuote LK2) on 10€, joita useamman lisätessä pystyy ostamaan haluamansa kokoisen lahjakortin. 50€ lahjakorttiin tarvitsee siis ostaa 5x kyseinen tuote.
Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse pdf-muodossa mahdollisimman nopeasti. Lahjakorttien sähköinen toimitus on kuitenkin manuaalinen prosessi, joten ne eivät ilmaannu sähköpostiin välittömästi. Pyrimme luonnollisesti toimittamaan lahjakortin aina viimeistään 12h kuluessa.
Lahjakortit käyvät sekä nettikauppaamme, että myymäläämme. Molemmissa tapauksissa käyttöön vaaditaan lahjakortissa lukeva koodi.

Käytetyt Tuotteet

Myymme myös käytettyjä pelejä, tarvikkeita ja konsoleita. Tuotteet on selkeästi merkitty mikäli ne on käytettyjä. Kaikki käytetyt tuotteemme on toimivia ja vaikkei niillä virallista takuuta olekaan, annamme itse niille toimivuustakuun.

Meille voi myös tuoda myyntiin/vaihdossa käytettyjä pelejä. Vaihdossa annamme niistä enemmän, mutta kyllä kylmää käteistäkin niistä saa.

Takuu ja Huolto

Joissain tuotteissa (aina mainittu tuotetiedoissa) on takuu, yleensä 6 - 24kk. Tuona aikana laitteeseen tulevien vikojen suhteen kannattaa olla suoraan meihin (multiplayer(a)multiplayer.fi), tai tuotteen valmistajaan yhteydessä.

Hyväksyttyjä vikoja ovat yleensä kaikki käyttäjästä riippumattomat ongelmat (esimerkkeinä vaikkapa ohjaimessa toimimaton nappi tai konsoli joka ei lähde käyntiin). Takuuasiat tutkitaan aina tapauskohtaisesti.

Takuun piiriin EI kuulu itse aiheutetut viat, kuten pudotuksesta tai upotuksesta johtuvat. Tästä syystä pahasti kolhiintuneen laitteen saamisessa takuuhuoltoon voi ilmetä ongelmia.

Monissa takuutapauksissa helpoin ja nopein tapa on olla yhteydessä suoraan valmistajan/maahantuojan huoltoon. Alla listattuna linkkejä valmistajien takuusivuille, joista löytyy ohjeistus miten takuuasioissa toimia:
NINTENDO
PLAYSTATION

Ikärajat/-suositukset (PEGI)

Peleissä on merkitty suositusiät ja ikärajat. Näitä kannattaa varsinkin hieman tiirailla, kun aikuinen on hankkimassa alaikäisille pelejä. Kannattaa erityisesti huomioida, että K18 pelit ovat lähes poikkeuksetta ikärajansa ansainneet ja niissä esiintyy aikuisille tarkoitettua materiaalia. Alle listattu PEGI-järjestelmän mukaiset suositukset :

pegi_3_black.jpg

Tämän luokituksen mukaisten pelien sisällön katsotaan soveltuvan kaikenikäisille. Väkivaltaa voi esiintyä vähän komiikan yhteydessä (esimerkiksi Väiski Vemmelsäären tai Tomin ja Jerryn kaltaisten piirroshahmojen käyttämä väkivalta). Peli ei sisällä mitään ääniä tai kuvia, jotka saattavat herättää pelkoa tai kauhua nuorissa lapsissa. Pelissä ei esiinny kirosanoja.

Tähän luokkaan kuuluvat kaikki pelit, joille muuten annettaisiin luokitus 3, mutta joissa on kohtauksia tai ääniä, jotka saattavat olla hieman pelottavia.

Tämän ikäryhmän videopeleissä voidaan esittää hieman todentuntuisempaa väkivaltaa, joka kohdistuu kuvitteellisiin hahmoihin, ja/tai epätodellista väkivaltaa, joka kohdistuu ihmisiltä näyttäviin hahmoihin tai tunnistettaviin eläimiin. Videopeleissä voi olla hieman enemmän paljasta pintaa. Jos kiroilua ilmenee, se on lievää eikä se sisällä seksuaalista sanastoa.

Tätä luokitusta käytetään, kun väkivalta (tai seksuaalinen toiminta) esitetään tavalla, joka näyttää samalta kuin tosielämässä. Tämän ikäryhmän nuorten oletetaan jo pystyvän käsittelemään voimakkaampaa kiroilua sekä tupakoinnin, huumeidenkäytön ja rikollisuuden esittämistä.

Täysi-ikäisyyden luokitusmerkintää käytetään, kun pelissä esitetty väkivalta on luonteeltaan törkeää ja/tai tietyntyyppistä. Törkeää väkivaltaa on vaikea määritellä, sillä näkemykset voivat monesti olla hyvin erilaisia, mutta yleisesti katsoen se voidaan määritellä väkivallaksi, joka herättää katsojassa vastenmielisyyttä. K18 pelejä käsitellään kuin alkoholinmyyntiä, joten varaudu todistamaan kysyttäessä henkilöllisyystodistuksesi.