Toimitus

Tilauksen toimitus

Varastosta löytyvät tuotteet toimitamme välittömästi, joten hieman tilauspäivästä ja kellonajasta riippuen tilauksen toimitus kestää yleensä 1-4 päivää. Noutotilaukset voi lähteä noutamaan heti vahvistusviestin saavuttua, toki liikkeen aukioloaikojen mukaan.

Kaikissa tilattavissa tuotteissa näkyy toimitusaika-arviot mikäli tuotetta ei heti ole varastossa. Toimitamme tuotteet näiden puitteissa. Tämä voi vaihdella  tavarantoimittajasta riippuen parista päivästä kuukauteen.  Toimitusajan voi tarkistaa suoraan sivuiltamme tilatun tuotteen tiedoista tai kysymällä asiakaspalvelustamme sähköpostitse.  Pyrimme pitämään katalogimme mahdollisimman ajan tasalla, mutta joskus harvoin saattaa toki käydä niin, että tilattua tuotetta ei olekaan enää saatavilla lainkaan. Ilmoitamme tästä tietysti asiakkaalle suoraan. Suurta osaa tuotteista ei tosin edes pysty tilaamaan mikäli ne on varastosta loppu.

Virtuaalisten tuotteiden (esim. pelien latauskoodit) toimitus tapahtuu välittömästi, kun tilaus on saanut "maksettu" statuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että saat linkin tilauskoodin lunastukseen heti maksun saavuttua, tai Klarnan hyväksyttyä Lasku/Osamaksu -tilauksesi.

HUOM. Lisää asiakastietoihisi tai tilauksesi tietoihin AINA puhelinnumero. Pakettien toimitus hidastuu jos joudumme erikseen tiedustelemaan puhelinnumeroa lähetystä varten.

Pakkaus

Tilaukset pakataan mahdollisimman tiiviisti ja hyvin suojatusti.  Kaikkien toimitettujen pakettien mukana toimitetaan myös kuitti tilauksesta.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät suoraan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan.  Luonnollisesti nouto myymälästä on ilmainen (myös latauskoodien toimitus on ilmaista), mutta meillä on mistä valita, jotta jokainen saa pelikamansa haluamallaan tavalla :

POSTI Alle 300 g Yli 300 g Tilaus yli 100€
Kirje 3,20 € - -
XXS Paketti 5,20 € - Ei Käytössä
Postitoimitus - 6,90 € -
Matkahuolto - 6,90 € -
Postin Kotiinkuljetus 12,90 € 12,90 € Ei käytössä

Esimerkkejä tuotteiden painoista Käyttöoppaassa, kohdassa Tuotteiden Painot.

Toimituskulut ulkomaille määräytyvät kohdemaan ja tilauksen painon mukaan, ja toimituskulut ilmoitetaan selkeästi asiakkaalle toimitettavassa Paypal -laskussa (ainut maksutapa ulkomaantoimituksille).

Huom. Yli 100€ ostoksille ILMAINEN toimitus Suomen sisällä. Ulkomaille toimitettavien tilauksien toimituskulut laskutetaan erikseen.
Ilmaiseen toimitukseen oikeutettuun tilaukseen saa lisätä tuotteita, tekemällä uusia tilauksia, niin kauan kunnes tilauksesta/tilauksista on vähintään yksi tuote postitettu.
Esim. Tilaat tuotteet A,B ja C. Haluat lisätä tilaukselle tuotteen D. Se onnistuu mikäli mitään alkuperäisistä tuotteista ei ole vielä postitettu. Tuotteen E lisääminen onnistuu myös "samaan" tilaukseen, kunhan A,B,C ja D ovat vielä postittamatta, jne.
Ilmaiset toimitukset toimitetaan aina edullisimmalla vaihtoehdolla.

Toimitustavat

Huom. Lisää tilaukseesi ja/tai asiakastiliisi AINA puhelinnumero, jotta pakettitoimitukset eivät sen takia viivästy. Tarvitsemme matkapuhelinnumeron pakettien toimitusta varten.

Nouto Myymälästä

Tilauksen toimitustavaksi voi valita Nouto Myymälästä, jolloin heti saatavilla olevat tuotteet voi hakea, ja maksaa, suoraan myymälästämme sen aukioloaikoina. Jos maksat etukäteen noutotilauksen, tilaamasi tuotteet pysyy sinulle varattuna niin kauan kunnes haet ne. Vasta noutaessa maksettavia tilauksia varaamme viisi(5) arkipäivää.

Nettikaupastamme tilatessa "Maksu Myymälässä" -maksutapa löytyy kassalla Maksu -vaiheen vierestä löytyvästä linkistä "Maksu noutaessa tai PayPalin kautta? Klikkaa tästä"

Kirje

Postin suoraan kotiin toimittama kirje on aina vahva vaihtoehto. Toimitusaika normaalikirjeillä on nykyisin 2-4 arkipäivää.

XXS Paketti

Postin XXS Paketti. Seurannallinen postiluukusta toimitettava paketti, joka toimitetaan normaalikirjettä hieman nopeammin, 1-2 arkipäivässä. Tämä on oiva vaihtoehto esimerkiksi uutuusjulkaisuja tilatessa, tai jos muuten vain haluaa videopelitilaukselle seurannan. Ei valittavissa ilmaisiin toimituksiin oikeuttavissa tilauksissa. 

Postitoimitus

Postin seurannallinen pakettitoimitus. Oletuksena toimitetaan "Nouto Postista" -tavalla, mutta mikäli et ole postissajonottamisen ystävä, suosittelemme merkitsemään viestikenttään haluamasi noutopisteen. Tällöin pakettisi toimitetaan lähimpään pakettiautomaattiin, puhelimeen tulee avauskoodi ja sen paikanpäällä näpyttelemällä aukeaa luukku josta tärkeät peliaiheiset hankintasi löytyvät. Helppoa!

Huom! Muista laittaa tilauksen viestikenttään toivomasi pakettiautomaatti. Mikäli viestissä ei ole moista mainittu, toimitamme paketin lähes poikkeuksetta noudettavaksi lähipostiin.

Postin Kotiinkuljetus

Kotiovelle toimitettava Postin seurannallinen pakettitoimitus. Ennen toimitusta Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Jakelu on mahdollista suuremmissa kaupungeissa klo 21 asti, muualla klo 14 asti.

Huom! Teknisistä syistä johtuen Kotiinkuljetus -toimitustapa poistuu vaihtoehdoista mikäli tilauksen arvo on yli 100€ (ilmaisen toimituksen raja ylittyy). Mikäli haluat yli 100€ toimituksen Kotiinkuljetus -vaihtoehdolla, valitse jokin vapaista toimitustavoista, kirjoita toive kotiinkuljetuksesta tilauksen viestikenttään ja paina Tallenna -nappia. Tällöin veloitamme erikseen kotiinkuljetuksesta koituvat kustannukset.

Matkahuolto

Jos Matkahuollon toimitus tuntuu parhaalta vaihtoehdolta, niin senkin tarjoamme! Paketit tulee nopeasti lähimpään Matkahuollon pisteeseen ja voit käydä ne sieltä noukkimassa.

Maksaminen

Maksutavat

Tilisiirto

Tilisiirto on se perinteisin tapa maksaa tilaus.  Maksu näkyy heti tilillämme, ja toimitamme tuotteen (toimitusaika-arvioiden puitteissa) välittömästi.  Maksu tapahtuu Klarna Checkout -palvelun kautta, jossa pystyt maksamaan tilauksesi omassa verkkopankissasi (pl. Aktia). Mikäli haluat maksaa tilauksesi tilisiirrolla Aktian tililtä, pistä meille mailia niin hoidetaan sinulle maksutiedot.

Mikäli sinulla on verkkopankissa Klarna Checkoutin kautta liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Lasku/Erämaksu

Klarna Checkout -palvelun kautta voit maksaa helposti myös Laskulla. Sinulle ei tule siitä lisäkuluja ja saat 14 päivää ilmaista maksuaikaa.

Erämaksulla maksaminen onnistuu myös Klarna Checkoutin kautta. Laskutuslisien myötä kokonaishintaa tulee hieman lisää, mutta voit maksaa tilauksen osissa. Tarkemmat erämaksutiedot löydät maksusivulta ja Klarnan palvelusta osoitteessa www.klarna.com/fi

Paypal

Tilauksen maksun voi suorittaa luotettavasti myös Paypal -maksupalvelun kautta.  Suoritus näkyy meillä heti, eikä tilauksen käsittelyyn tule viivytyksiä.

Maksu Noutaessa

Voit maksaa noutotilauksesi myös noutohetkellä. Tilatut tuotteet säilyy sinulle varattuna viisi(5) arkipäivää.

Palautus

Palautusehdot

Tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta sovelletaan aina kuluttajansuojalainsäädännön mukaista 14 päivän palautusaikaa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostos ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse ja palauttamalla tuote 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun asiakas tai asiakkaan edustaja on vastaanottanut tuotteet. Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä alkuperäispakkauksessa ja palautuksen mukana tulee toimittaa KAIKKI alkuperäispakkauksessa olleet osat. Huom. Peleillä,cd-levyillä ja elokuvilla palautusoikeus VAIN, kun niiden sinetit on ehjät. Virtuaalisilla tuotteilla, kuten pelien latauskoodit, ei palautusoikeutta ole.

Nopeutat palautuksen hyvitystä/vaihtoa, mikäli ilmoitat asiasta sähköpostitse etukäteen ja ilmaiset toiveesi hyvityksen/vaihdon suhteen.

Huomaa, että asiakkaana olet vastuussa siitä että palautettava tuote ei vaurioidu kuljetuksessa takaisin meille. Toivomme, että kerrot palautuksen syyn ja lähetät tuotteen yhdessä laskun/kuitin kanssa. Säästäkää postitoimipaikan kuitti sekä mahdollinen lähetystunnus palautuksesta. Paketin lähetys on aina lähettäjän vastuulla ja katoamistapauksissa asiakas on korvausvelvollinen mikäli palautus on lähetetty ilman kuittia tai lähetystunnusta.

Myymälään voi myös tulla paikalle hoitamaan palautusta/vaihtoa oli sitten tilaus tehty netissä tai ei. Sama pätee toisinpäin.

Palautuksen kulut

Kaikki asiakaspalautukset eivät ole ilmaisia.  Palautustapauksessa asiakas on siis vastuussa palautuksesta koituneista postikuluista. 

Tuotteen vaihdon ollessa kyseessä (esim. paidan koko toiseen tai väärälle alustalle hommattu peli toiseen) pätee sama. Tällöin tosin yleisesti ottaen hyvitämme vaihtokulut lahjakortin muodossa.

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen, ja joudut siitä syystä palauttamaan tuotteen, tällöin korvaamme palautuskulut täysimääräisesti. Takuuasiat tarkemmin Käyttöoppaassa kohdassa Takuu ja Huolto.