0
Ostoskori on tyhjä
  Toimitus: 0,00 €
  Yhteensä: 0,00 €
  Kassalle

  Multiplayer löytyy myös Popcultista!

  Tapahtumat
  Created : 2017-02-23 Views : 310

  Multiplayerin conivuotta jatkaa Popcult Helsinki, joka on vuonna 2017 kolmatta kertaa järjestettävä helsinkiläinen con, joka tuo yhteen sekä idän että lännen fandomeista kiinnostuneet ihmiset. Tapahtuma järjestetään Marina Congress Centerissä 6.–7.5.2017.

  Tänäkin vuonna luvassa on muun muassa puheohjelmia, työpajoja, esityksiä, cosplayta ja kilpailuja. Kiinnostaako esimerkiksi Star Wars -elokuvien puvustus tai fan fictionin juonenkäänteet? Entä Disney, sarjakuvien tekeminen tai fandom-turismi? Kaikkea tätä on Popcult Helsinki 2017 – ja paljon muuta. Tule nauttimaan ikimuistoisesta viikonlopusta fandom-aiheiden parissa!

  Popcult Helsinki toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Alle 7-vuotiaat pääsevät huoltajan kanssa ilmaiseksi.

  Tapahtuman virallinen hashtag on #popcultfi. Meidän hashtag puolestaan #multiplayerfi.

  Missä?

  Popcult Helsinki järjestetään nimensä mukaisesti Helsingissä, tällä kertaa edellisvuosia suuremmissa tiloissa Marina Congress Centerissa.

  Scandic Marina Congress Center on moderni kongressikeskus Katajanokalla, aivan lähellä Helsingin keskustaa. Kaunis rakennus sijaitsee aivan meren ääressä, ja sen ympärillä on lukuisia mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Uspenskin katedraali. Merellinen ympäristö tarjoaa tyylikkäät puitteet tapahtumalle – täällä kelpaa ottaa myös valokuvia!

  Osoite: Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki

  Popcult Helsingin järjestää vapaaehtoispohjainen Finnish Fandom Conventions RY. Tässä linkki tapahtuman virallisille sivuille : Popcult Helsinki 2017