0
Ostoskori on tyhjä
  Toimitus: 0,00 €
  Yhteensä: 0,00 €
  Kassalle

  OPPAAT

  TUOTTEET

  Tuotteisiimme saattaa liittyä erikoisuuksia ja/tai tarvittavia lisätietoja. Nämä asiat löydät täältä.

  Tuotteiden Painot

  Toimituskulut määräytyy suoraan tuotteiden painojen mukaan.  Tässä esimerkkejä painoista (lähinnä ilmaisia toimituksia halajaville), toimituskulut näet Toimitus- ja Maksutavat -sivulta.

  Pikkutavara (hihamerkistä boostereihin)10-50 g
  Konsoli/PC-peli100 g
  Tuplakokoiset pelit (esim. spessuversiot)200 g
  Julisteet (toimitetaan putkessa)350 g

  Lyhyesti: 300g asti tilaukset saa kirjeenä, ja tilauksen arvon ylittäessä 100€ toimitus on ilmainen.

  Virtuaaliset Tuotteet

  Jotkin tuotteistamme on virtuaalisia tuotteita. Yleensä pelien latauskoodeja. Tilaus tehdään aivan normaalilla tavalla, mutta fyysisen tuotteen sijaan sähköpostiin tulee maksun suoritettuasi linkki, josta voi avata pdf:n. Siitä näkee tilaamasi latauskoodin ja ohjeet sen käyttöön. Yleensä latauskoodit on johonkin seuraavista paikoista: Steam, Origin, Uplay, GoG, PSN, Xbox Live.

  Käytetyt Tuotteet

  Myymme myös käytettyjä pelejä, tarvikkeita ja konsoleita. Tuotteet on selkeästi merkitty mikäli ne on käytettyjä. Kaikki käytetyt tuotteemme on toimivia ja vaikkei niillä virallista takuuta olekaan, annamme itse niille toimivuustakuun.

  Meille voi myös tuoda myyntiin/vaihdossa käytettyjä pelejä. Vaihdossa annamme niistä enemmän, mutta kyllä kylmää käteistäkin niistä saa. Esimerkkejä saatavista vaihto/myyntihinnoista löydät Trade-In -sivulta.

  Takuu ja Huolto

  Joissain tuotteissa (aina mainittu tuotetiedoissa) on takuu, yleensä 6 - 24kk. Tuona aikana laitteeseen tulevien vikojen suhteen kannattaa olla suoraan meihin (multiplayer(a)multiplayer.fi), tai tuotteen valmistajaan yhteydessä.

  Hyväksyttyjä vikoja on yleensä kaikki käyttäjästä riippumattomat ongelmat (esimerkkeinä vaikkapa ohjaimessa toimimaton nappi tai konsoli joka ei lähde käyntii). Takuuasiat tutkitaan aina tapauskohtaisesti.

  Takuun piiriin EI kuulu itse aiheutetut viat, kuten pudotuksesta tai upotuksesta johtuvat. Tästä syystä pahasti kolhiintuneen laitteen saamisessa takuuhuoltoon voi ilmetä ongelmia.

  Ikärajat/-suositukset (PEGI)

  Peleissä on merkitty suositusiät ja ikärajat. Näitä kannattaa varsinkin hieman tiirailla, kun aikuinen on hankkimassa alaikäisille pelejä. Kannattaa erityisesti huomioida, että K18 pelit ovat lähes poikkeuksetta ikärajansa ansainneet ja niissä esiintyy aikuisille tarkoitettua materiaalia. Alle listattu PEGI-järjestelmän mukaiset suositukset :

  Tämän luokituksen mukaisten pelien sisällön katsotaan soveltuvan kaikenikäisille. Väkivaltaa voi esiintyä vähän komiikan yhteydessä (esimerkiksi Väiski Vemmelsäären tai Tomin ja Jerryn kaltaisten piirroshahmojen käyttämä väkivalta). Peli ei sisällä mitään ääniä tai kuvia, jotka saattavat herättää pelkoa tai kauhua nuorissa lapsissa. Pelissä ei esiinny kirosanoja.

  PEGI 7

  Tähän luokkaan kuuluvat kaikki pelit, joille muuten annettaisiin luokitus 3, mutta joissa on kohtauksia tai ääniä, jotka saattavat olla pelottavia.

  PEGI 12

  Tämän ikäryhmän videopeleissä voidaan esittää hieman todentuntuisempaa väkivaltaa, joka kohdistuu kuvitteellisiin hahmoihin, ja/tai epätodellista väkivaltaa, joka kohdistuu ihmisiltä näyttäviin hahmoihin tai tunnistettaviin eläimiin. Videopeleissä voi olla hieman enemmän alastomuutta. Jos kiroilua ilmenee, se on lievää eikä se sisällä seksuaalista sanastoa.

  PEGI 16

  Tätä luokitusta käytetään, kun väkivalta (tai seksuaalinen toiminta) esitetään tavalla, joka näyttää samalta kuin tosielämässä. Tämän ikäryhmän nuorten oletetaan jo pystyvän käsittelemään voimakkaampaa kiroilua sekä tupakoinnin, huumeidenkäytön ja rikollisuuden esittämistä.

  PEGI 18

  Täysi-ikäisyyden luokitusmerkintää käytetään, kun pelissä esitetty väkivalta on luonteeltaan törkeää ja/tai tietyntyyppistä. Törkeää väkivaltaa on vaikea määritellä, sillä näkemykset voivat monesti olla hyvin erilaisia, mutta yleisesti katsoen se voidaan määritellä väkivallaksi, joka herättää katsojassa vastenmielisyyttä. K18 pelejä käsitellään kuin alkoholinmyyntiä, joten varaudu todistamaan kysyttäessä henkilöllisyystodistuksesi.

  MYYMÄLÄ

  Myymälämme toimii osoitteessa Runeberginkatu 38, 00260 Helsinki. Hinnat ja saatavuudet ovat käytännössä aina samat kuin nettikaupassammekin. Myymälästä voi noutaa tilatut tuotteet, tutkia uusimpia uutuuksia joita ei ole vielä edes ehditty nettiin laittaa ja lisäksi meillä on muutaman pelipöydän verran pelaajille tilaa, jossa järjestämme erilaisia pelitapahtumia, kuten kortti- ja lautapeli-iltoja. Pelipöydän voi myös erittäin edulliseen hintaan "vuokrata" kaveriporukan pelejä varten ja lisäksi meiltä löytyy pelejä, joita pientä hyvitystä vastaan voi paikan päällä pelata.

  AUKIOLOAJAT
  MASuljettu
  TI - PE10 - 20
  LA10 - 18
  SU12 - 18

  Pelitapahtumat

  Järjestämme myymälämme pelitiloissa kortti- ja lautapelejä. Näistä ilmoittelemme erikseen esimerkiksi Facebook -sivuillamme. Tapahtumat ja varatut peliajat löydät näppärästi myös Tapahtumakalenteristamme. Osallistuaksesi johonkin pelitapahtumaan, ilmoita halukkuudestasi paikan päällä tai Facebookin mahdollisilla tapahtumasivuillamme. Joissain pelitapahtumissamme on "sisäänostot", jolla saa oikeuden tapahtumassa pelaamiseen. Monesti hintaan kuuluu myös esim. boostereita, erikoiskortteja ja herkkuja (limua, sipsiä, karkkia).

  Pelipöydät

  Voit varata pelitilaa myös kaveriporukallesi! Käy paikan päällä, Facebook -sivuillamme tai lähetä sähköpostia multiplayer(a)multiplayer.fi ja kerro seuraavat asiat : Nimesi, Peli jota pelaatte, Pelaajamäärä (kuinka monta pöytää tarvitsette), Päivämäärä ja toivottu kellonaika.

  Emme peri yksittäisistä pelisessioista vuokraa. Mikäli haluat järjestää pidemmän pelihetken tiloissamme, sovitaan asiasta erikseen. Toivomme asiakkaidemme jättävän omat eväät ja vesipulloa lukuunottamatta juomat kotiin. Meiltä löytyy pieniä herkkuja ja limuja edullisesti.

  Paikan päältä voi myös lainata peliä pelattavaksi. Tällä hetkellä esittelypelejä on:
  - Dragoborne (TCG)
  - Cardfight!! Vanguard V (TCG)
  - The Walking Dead: All Out War (figuuripeli)
  - This War of Mine (lautapeli)
  - Game of Thrones LCG (LCG)
  - Blood Bowl (figuuripeli)
  - Shadespire (figuuripeli)

  Peliaikaa miettiessä kannattaa huomioida pelin oletettu kesto. Pitkää peliä ei kannata edes yrittää aloittaa klo. 18 (joustamme aukioloajoissa jos pelit ovat kesken, mutta klo 21 laitamme arkena ovet kiinni). Varaamme pelistä riippuen kyllä muuten riittävästi peliporukallenne aikaa. Mikäli mielessänne on jokin maratonpeli, tai koko pelialueemme täyttävä oman peliporukan häppeninki, tulkaa rohkeasti paikan päältä kyselemään niin katsotaan mitä saamme sovittua.