0
Ostoskori on tyhjä
  Toimitus: 0,00 €
  Yhteensä: 0,00 €
  Kassalle

  Tapahtumainfo

  Järjestämme tasaisesti peliaiheisia tapahtumia, turnauksia ja harrastepelejä. Tältä sivulta löytyy hieman kattavampaa infoa erilaisista pelimuodoista ja mitä mikäkin Tapahtumakalenterin tapahtuma tarkoittaa. Suurin osa allanäkyvistä selitteistä liittyy keräilykorttipeleihin (TCG), mutta osa koskee myös esimerkiksi Lautapelejä.

  Draft (TCG,10-25€)
  Tässä pelimuodossa peliporukka saa käyttöönsä X-määrän boostereita, joista vuorotellen nostetaan kortteja omaan pelipakkaan. Kun kaikki kortit on Draftattu, niillä pelataan yleensä turnaus ja lopulta kukin pelaaja saa pitää Draftaamansa pakan.

  Sneak Preview (TCG/Lautapelit/Korttipelit,0-25€)
  Hieman ennen virallista julkaisua tapahtuva tapahtuma, jossa osallistujat pääsevät kokeilemaan uutta peliä tai uutta TCG-settiä ennen sen yleistä myynninaloittamista. Yleisin tämänlainen tapahtuma lienee Sneak Preview Draft, jossa pelaajat pääsevät pelaamaan tulevilla TCG-julkaisun korteilla.

  Beginner's (TCG/Lautapelit/Korttipelit,0-5€)
  Vaikka kaikkiin peleihin toivotetaan täysin uudetkin pelaajat tervetulleiksi, Beginner's -tekstillä merkityt tapahtumat ovat erityisen aloittelijaystävällisiä. Tällöin ennen pelaamisen alkua käydään säännöt läpi ja opastetaan pelin edetessä tarpeen mukaan.
  Tämä on erityisen hyvä tapa innostua uudesta pelistä.

  Monthly (TCG,0-10€)
  Kuukausittain järjestettävä tietyn Keräilykorttipelin turnaus, jossa yleensä jaossa hieman harvinaisempaa promoa.

  Casual (TCG/Lautapelit/Korttipelit,0€)
  Kalenteriin merkattu Casual tarkoittaa, että kyseisen pelin pelaajille on varattu pelitilaa, mutta "ohjattua" turnausta ei pelata.

  Release (TCG/Lautapelit/Korttipelit,0+€)
  Pelin julkaisun yhteydessä tai lähipäivinä tapahtuva tapahtuma, jolloin julkaistavaa peliä esitellään ja osallistujat usein saavat myös lunastaa itse pelin hieman normaalia hintaa edullisemmalla.

  Private (TCG/Lautapelit/Korttipelit,0€)
  Peliporukat voivat varata pelitilaamme yksittäisiä pelihetkiä varten. Mikäli tällä lailla merkattu tapahtuma näkyy kalenterissa, kannattaa varautua, että pelitilassa on kyseiseen aikaan muitakin pelaajia.

  Näiden lisäksi Multiplayerin tiloissa järjestetään erikoistapahtumia (Special), kuten karsintoja isompiin tapahtumiin.
  Kaikista tapahtumista saa lisäinfoa käväisemällä liikkeessämme, soittamalla, tai laittamalla sähköpostia multiplayer(a)multiplayer.fi.