0
Ostoskori on tyhjä
  Toimitus: 0,00 €
  Yhteensä: 0,00 €
  Kassalle

  Final Fantasy TCG -Liiga

  Keskiviikkoisin Multiplayerin tiloissa pelataan FFTCG -liigaa klo. 17-20. Tuon aikavälin sisään mahtuu niin vapaamuotoista pelailua, kuin liigamatsejakin, joilla voi parannella pistesaldoa liigataulukossa. Final Fantasy TCG liiga on jaettu 3kk kestäviksi kausiksi. Jokaisen kauden jälkeen sarjataulukon kolme parasta palkitaan lahjakorteilla liikkeeseemme. Lisäksi jokaisella pelikerralla jokainen pelaaja saa osuutensa palkintokorteista. Alla tietoa liigasta, säännöistä ja lopuksi vielä sarjataulukko, jota päivitämme viikoittain

  Ilmoittaudu sähköpostitse multiplayer(a)multiplayer.fi tai facebook -viestitse. Tietysti paikan päällä voi myös ilmoittautua tai tulla vain pelipäivänä paikalle.

  Näidenkin tapahtumien päivämäärät ja aikataulut löydät näppärästi Tapahtumakalenteristamme.

  Keskiviikon peli-illan säännöt. Erikoistapahtumista ilmoitamme erikseen.
  - Osallistumismaksu 5€/hlö/kerta. Jokainen osallistuja saa automaattisesti yhden pisteen, sekä promokortin.
  - Normaalina pelitapana Swiss-turnaus, eli kaikki pelaa kaikkia vastaan kerran.
  - Kunkin pelikerran parhaat palkitaan palkintokorttien lisäksi, pelaajamäärästä riippuen 1-3 parasta, Foil -versiolla promokortista.
  - Liikkeestämme on ostettavissa limua,karkkia ja sipsiä. Pelipuolella on myös limuja varten pieni jääkaappi. Omia juomia/eväitä emme valitettavasti salli.
  - Multiplayerilta voi lainata pelimattoa, mutta omaakin saa totta kai käyttää.

  Keskiviikkojen palkitsemiseen tulee 14.6.2017 alkavalla 2. kaudella muutos.
  - 1 ajankohtainen boosteri otetaan sivuun jokaista kahta(2) osallistujaa kohden. Nämä boosterit avataan ja niistä koostuu (foil promon lisäksi) illan palkinto. Turnauksen loputtua sijoituksen mukaan kukin pelaaja saa nostaa haluamansa kortin avatuista boostereista. Ensimmäisen nostokierroksen jälkeen jokainen ottaa kaksi kerrallaan. Kortteja valikoidaan niin kauan, että ne ovat loppu.
  - Puolet jäljellejäävistä osallistumismaksusta menee suoraan koko kauden Top3:lle jaettavaan pottiin.

  Esimerkki. Pelaajia on kuusi(6). Näin palkintoboostereita tulee olemaan kolme(3), jotka jakautuu illan osallistujille lopuksi. Puolet jäljellejäävistä sisäänostoista(7,5€) menee loppukauden pieniin lahjakorttipalkintoihin kauden Top3:lle.

  Toivotamme kaikentasoiset pelaajat tervetulleiksi oli tavoitteena liigassa pärjääminen tai ei, sillä laadukas korttipeli on ajanvietteenä vain yksinkertaisesti mukavaa. Voimme myös mahdollisuuksien mukaan opastaa uusia pelaajia pelin perusmekaniikkoihin. Meiltä löytyy myös pelivalmiita aloituspakkoja hintaan 14,95€. Peliin osallistujien tulisi mieluusti olla kuitenkin yli 13-vuotiaita.

  Kauden säännöt
  - Kausi kestää 3kk, joten se voi sisältää enintään 12 normaalia pelipäivää. Erikoistapahtumista ilmoitetaan erikseen.
  - Kauden viimeisen pelikerran jälkeen parhaiten sarjataulukossa sijoittuneet kolme palkitaan lahjakorteilla liikkeeseemme. Palkintosummat riippuvat kauden pelaajamääristä, Top3 palkitaan kuitenkin.
  - Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee :
  1. Voitetut Ottelut
  2. Osallistumiskerrat
  3. Pelatut Ottelut (vähemmän pelannut voittaa)
  Mikäli edelleen tasatilanne, mahdollinen palkinto jaetaan.

  Tällä hetkellä meneillään oleva kausi : Kausi 2. 14.6  - 30.8 (tilanne 9 eventin jälkeen)

  Standings

  GA=Games Attended (Osallistumiskerrat), MP=Matches Played (Pelatut ottelut), MW=Matches Won (Voitetut ottelut), P=Points (Pisteet)