0
Ostoskori on tyhjä
  Toimitus: 0,00 €
  Yhteensä: 0,00 €
  Kassalle

  Nintendo Info

  Tälle sivulle keräämme yleistä tietoa Nintendon konsoleista ja lisälaitteista, sekä vinkkejä niiden käyttöön liittyen.

  amiibot ovat interaktiivisia keräilyfiguureja ja kortteja, jotka voivat kommunikoida yhteensopivien Nintendo Switch, Wii U- ja Nintendo 3DS-pelien kanssa.

  Jos käytät amiiboa, kun pelaat yhteensopivaa Nintendo 3DS- tai Wii U-peliä, voit löytää yllättäviä uusia mahdollisuuksia ja ominaisuuksia. amiiboilla voi olla useita erilaisia toimintoja riippuen, mitä peliä pelaat: voit avata uusia pelitiloja, aseita tai vaatteita tai jopa parantaa amiibo-figuurisi kykyjä ja tehdä siitä täydellisen kumppanin – tai pelottavan vastustajan!

  amiibojen kanssa yhteensopivat laitteet:
  - Nintendo Switch
  - Nintendo Wii U
  - NEW Nintendo 3DS & New Nintendo 3DS XL
  - New Nintendo 2DS XL

  NFC Reader/Writer -lisätarvikkeen avulla (myydään erikseen), voit käyttää amiiboja myös Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL ja Nintendo 2DS -käsikonsolien kanssa.

  Näin käytät amiibo -figuuria eri laitteilla:

   

  Tätä kaikkea voit tehdä amiiboilla:

  Avaa uutta sisältöä peleissä amiibojen avulla! Uusi sisältö voi olla esimerkiksi uusia esineitä tai uusia hahmoja.
  Esimerkiksi käyttämällä Animal Crossing amiiboa Animal Crossing: Happy Home Designer -pelissä voit suunnitella talon kyseiselle hahmolle. Voit myös kutsua asukkaan vierailemaan kodissa, jonka olet suunnitellut.
  Käyttämällä yhteensopivaa amiiboa Nintendo Presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward -pelissä voit avata erikoisesineitä, kun suoritat asiakkaittesi toimeksiantoja.

  Treenaa ja kehitä amiibojasi. Joissakin peleissä voit kehittää amiibo -hahmojesi kykyjä pelaamalla.
  Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ja Wii U -peleissä amiibo voi treenata ja nostaa tasoja tullakseen voimakkaaksi liittolaiseksi ja pelottavaksi vastustajaksi. Voit tuoda amiibo -hahmosi suoraan taisteluun joko sinun puolellesi tai vastustajaksi. Mitä enemmän annat amiibosi taistella, sitä enemmän tasoja voit nostaa. Lisäksi amiibo voi oppia vastustajansa taktiikat.

  Voit muuttaa pelattavien hahmojen ulkonäköä pelaamissasi peleissä ja saada enemmän mahdollisuuksia muokata niitä uusilla vaatteilla ja varusteilla käyttämällä amiiboja yhteensopivissa peleissä.
  Jos käytät amiiboa Super Mario Maker -pelissä, Mario muuttuu kyseiseksi hahmoksi, kun hän saa Mystery Mushroomin ja Yoshi's Woolly World -pelissä se avaa uusia kuvioita, jotka perustuvat käyttämääsi amiibo-figuuriin.

  Joissakin peleissä voit avata uusia tasoja ja tehtäviä amiibojen avulla.
  Kokeile vaikkapa joitakin erikoishaasteita Splatoon -pelissä. Käyttämällä amiiboa Splatoon-pelissä voit avata erikoishaasteita, joista voit saada käyttöösi erikoisaseita, varusteita ja minipelejä... jos pystyt selvittämään kyseiset tehtävät.

  Lisää hauskuutta! Jos käytät yhteensopivaa amiiboa Mario Party 10 -pelissä, siitä tulee lautapelihahmo ja voit valmistautua moniin yllätyksiin, jotka tulevat vastaan eri puolilla peliä.
  Käytä amiiboa Animal Crossing: amiibo Festival -pelissä muuttaaksesi amiibosi lautapelihahmoksi. Voit käyttää jopa Animal Crossing amiibo -kortteja avataksesi hauskoja minipelejä.